Fönster och dörrar

Pihla-dörrar och -fönster från en auktoriserad återförsäljare i Vasa och Österbotten

Är ytterdörren till ditt hus i behov av att bytas ut? Eller är det kanske dags för en fönsterrenovering i ditt radhus? Jag är Kaj Laaja, officiell och auktoriserad återförsäljare av Pihla-dörrar och -fönster i Vasa och hela Österbotten. Jag har mångårig erfarenhet av att leverera nya Pihla-dörrar och -fönster till såväl egnahemshus som radhus. Montering av fönster och dörrar kan också arrangeras via min samarbetspartner. Jag betjänar alla kunder på finska och svenska. Behöver du nya fönster eller ytterdörrar till Vasaregionen? Hör av dig, så kommer vi överens om ett kostnadsfritt kartläggningsbesök!

Ytterdörrar för många behov

I Pihlas sortiment finns ytterdörrar för många olika behov och stilar. Det finns ytterdörrar till både renoveringar och nybyggen. Alla Pihla-dörrar tillverkas måttbeställda enligt kundens behov och önskemål i Pihlas fabrik i Ruovesi, Finland.  

I produktsortimentet ingår bland annat:

  • Ytterdörrar
  • Balkongdörrar
  • Terrassdörrar
  • Skjutdörrar
  • Branddörrar
Läs mer om Pihlas dörrsortiment!

Fönster till rad- och egnahemshus

Behöver du fönster till en fönsterrenovering i ett egnahemshus eller ett radhus i ett bostadsbolag eller ska du bygga nytt? Från Pihla får du förstklassiga, stilrena och hållbara fönster till egnahemshus och radhus. I sortimentet ingår:

  • energisparande fönster, Pihlas Termo-fönster
  • Pihlas Varma-fönster som är speciellt framtagna för Finlands väderförhållanden
Läs mer om Pihlas fönstersortiment!

Finansiering till Pihla-dörrar och -fönster

Via mig ordnas även finansiering till din fönster- eller dörrenovering. Om kunden så önskar, hjälper jag till med att skaffa finansiering för nya fönster eller dörrar via min samarbetspartner, OP Pohjola.

Begär offert på Pihla-dörrar eller -fönster i Vasa och Österbotten

När du behöver nya fönster eller ytterdörrar till ditt egnahemshus eller radhusbolag är Pihla-dörrar och -fönster ett säkert, hållbart och inhemskt alternativ. I Vasa och Österbotten fungerar Kaj Laaja som officiell, auktoriserad återförsäljare, som även arrangerar beställning av montering. Kontakta Kaj och begär offert på Pihla-dörrar eller -fönster och kom överens om en tid för ett kostnadsfritt kartläggningsbesök!