Omakotitalon ikkunat ja ovet Vaasassa, Kristiinankaupungissa ja Pohjanmaalla

Pihla-ovet ja ikkunat viralliselta jälleenmyyjältä Vaasassa ja Pohjanmaalla

Kaipaako omakotitalon ovet vaihtoa? Tai onko rivitalossasi tulossa ikkunaremontti? Olen Kaj Laaja, Pihla-ovien ja -ikkunoiden virallinen ja valtuutettu jälleenmyyjä Vaasassa ja koko Pohjanmaan alueella. Toimitan uusia Pihla-ovia ja -ikkunoita monen vuoden kokemuksella niin omakotitaloille kuin rivitaloille. Saat myös ikkunoiden ja ovien asennuksen kauttani kätevästi yhteistyökumppaniltani. Palvelen kaikkia asiakkaitani sekä suomeksi että ruotsiksi. Jos siis tarvitset uusia ikkunoita tai ulko-ovia Vaasan seudulla, ota minuun yhteyttä ja sovitaan maksuton kartoituskäynti!

Ulko-ovet moneen eri tarpeeseen

Pihlan mallistosta löydät ulko-ovet moneen eri tarpeeseen ja tyyliin. Löydät ulko-ovet niin korjausrakentamiseen kuin uudisrakentamiseen. Kaikki Pihla-ovet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan Pihlan omalla tehtaalla Suomessa, Ruovedellä. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa:

  • Ulko-ovet
  • Parvekeovet
  • Terassin ovet
  • Liukuovet
  • Palo-ovet
Tutustu lisää Pihlan ovivalikoimaan!

Rivi- ja omakotitalon ikkunat

Jos tarpeissasi on ikkunaremontti omakotitaloon tai rivitalosi taloyhtiöön tai olet rakentamassa uutta, Pihlalta saat tällöinkin laadukkaat, tyylikkäät ja kestävät ikkunat omakotitaloon ja rivitaloon. Valikoimiin kuuluvat

  • energiansäästöikkunat, Pihlan Termo-ikkunat
  • Suomen säihin suunnitellut Pihlan Varma-ikkunat
Tutustu lisää Pihlan ikkunavalikoimaan!

Pihla-ovien ja -ikkunoiden rahoitus

Kauttani onnistuu myös ikkuna- tai oviremontin rahoitusjärjestelyt. Asiakkaan niin toivoessa, olen hänen apunaan rahoituksen saamisessa uusia ikkunoita tai ovia varten yhteistyökumppaniltani, OP Pohjolalta.

Kysy tarjous Pihla-ovista tai ikkunoista Vaasassa ja Pohjanmaalla

Kun tarvitset omakotitaloosi tai rivitaloyhtiöösi uusia ikkunoita tai ulko-ovia, Pihla-ovet ja -ikkunat ovat luotettava, kestävä ja kotimainen vaihtoehto. Vaasan ja Pohjanmaan seudulla niiden virallisena jälleenmyyjänä toimii Kaj Laaja, jonka kautta on myös mahdollista tilata niille asennus. Ota siis yhteyttä ja kysy tarkempi tarjous Pihla-ovista tai -ikkunoista, ja sovitaan maksuton kartoituskäynti kohteeseesi!